FIN* Rais-Kis

Etusivu

Kissat

Näyttelyt

Galleria

Pennut

Pentueet

Me

Linkit

Blogi

 

Katso tulevat pentusuunnitelmat: suunnitelmat!

 

    

Rais-Kis I-, J- ja K-pennut, synt. 11/2014.       Rais-Kis H-pentue, synt. 16.11.2013.

 

TAVOITTEEMME

Tavoitteenamme  on pyrkiä terveisiin, hyväluonteisiin ja rodunomaisiin birmoihin. Yhteiselo kissan kanssa on kaikin puolin antoisampaa ja mukavampaa, kun nämä tavoitteet täyttyvät ja kissa saa viettää perheensä rakkaana lemmikkinä pitkän ja hyvän elämän. Suunnattoman iloisia olemme, jos lupaava kissa pääsee muutaman kerran kokeilemaan kykyjään näyttelyssä - hyvä, rakastava, loppuelämän koti on kuitenkin meille aina näyttelymenestystä tärkeämpää!

 

Jokainen pentue on tarkkaan harkittu ja huolella suunniteltu. Pennut myydään huolella valittuihin koteihin sisäkissoiksi (ulkoilu valjaissa tai ulkoiluhäkissä/verkotetulla parvekkeella). Koska oman kodin kissamäärää emme voi jatkuvasti kasvattaa, sijoitamme kasvatuskissoja sopiviin, yhteistyökykyisiin koteihin.

 

Kasvatuskissamme ovat vähintään Felv- ja FIV-testattuja (negatiivisia). Pyrimme myös sydänultraamaan ja sienitestaamaan kaikki siitosnaaraamme. Koska pidämme terveyttä tärkeänä asiana, olemme ottaneet tavaksemme otattaa jokaiselta pennulta eläinlääkärin tarkastuksen yhteydessä verinäytteen Kissojen geenit -tutkimukselle. Tutkimuksen tavoitteena on kartoittaa rotukissojen perinnöllisiä sairauksia sekä geenistöä. Toivomme, että voimme omalta osaltamme olla tukemassa tätä tärkeää tavoitetta.

 

Katso myös PENNUN HANKINTA

Tulevat pentusuunnitelmat: SUUNNITELMAT

 

Pentumme ovat luovutettaessa

  • vähintään 12-viikkoisia (useimmiten 13-14 viikkoisia)

  • vähintään 1200 g painoisia

  • rekisteröityjä Suomen Kissaliittoon (FIFE)

  • (HUOM. rotukissalla on aina rekisterikirja!)

  • useasti madotettuja ja kahdesti rokotettuja

  • mikrosirutettuja

  • eläinlääkärin tarkastamia

 

Pennun ostajille tarjoamme vuoden jäsenyyden Pirkanmaan rotukissayhdistyksessä tai vaihtoetoisesti Pyhä Birman Kissa ry:ssä. Pennun mukana seuraa pentupaketti sekä kirjalliset hoito-ohjeet. Kissan kaupasta tehdään aina kirjallinen sopimus. Toivomme, että kuulisimme jatkossakin silloin tällöin kasvattimme kuulumisia -ja kuvat piristävät aina =)

Meihin voi myös aina olla yhteydessä, jos tulee mitä tahansa kysyttävää kissasta! Ja mikäli joudut luopumaan aikuisesta kasvatistamme, voimme auttaa uuden kodin etsinnässä.

 

Kasvattajanimi FIN* Rais-Kis on hyväksytty FIFEssä 26.11.2008. Kissaliiton järjestämän kasvattajakurssin olemme käyneet Jyväskylässä joulukuussa 2007 (& Minna: genetiikan perusteet syyskuussa 2010). Pyrimme aktiivisesti pitämään yllä rotukissa- ja birmatietouttamme osallistumalla mm. kasvattajakursseille sekä muihin kasvatus-/terveysaiheisiin kissatapahtumiin.

 

Copyright Minna Raiski minna.raiski (ät) gmail.com

www.raiskis.net