FIN* Rais-Kis

Etusivu

Kissat

Näyttelyt

Galleria

Pennut

Pentueet

Me

Linkit

Blogi

Nanan näyttelyt

Pentuluokkaan, syksy 2008

Nana kävi ensimmäisessä näyttelyssään kotiseudullaan Tampereella vajaa 4 kk ikäisenä. Nanaa harmitti viettää koko päivä ahtaassa pienessä näyttelyhäkissä ja tuomarinpöydälläkin vähän ärsytti, kun käänneltiin ja väänneltiin. Ihan mukavasti kuitenkin ensimmäinen näyttelyviikonloppu meni ja arvostelut olivat lupaavia -molemmilta päiviltä kotiinviemisenä EX1.

Jo heti seuraavana viikonloppuna (11-12.10.2008) otettiin uusiksi ja Nana pääsi arvosteltavaksi Ery-Sydin näyttelyyn Helsinkiin. Nanalla riitti temperamenttia tähänkin näyttelyyn ja arvostelusetelistä saimme lukea "a tiny lady with BIG attitude", sen lisäksi että Nanasta myös sanottiin "a little bitch"... Ensimmäisenä päivänä Nana hävisi hiuksenhienosti tuomarin paras -valinnassa ihanalle nallekarhumaiselle ruskeanaamio birmanaaraalle, joka oli kehityksessä Nanaa edellä.

Seuraavana päivänä Nana sitten veikin yllätykseksemme TP:n omiin nimiinsä jättäen taakseen kaksi kaunista pentua!! Paneelissa ääniä ei tullut, mutta Nana käyttäytyi hienosti. Nana kävi myös kokeilemassa agilitya, mutta jätti ainakin tällä kertaa urakan kesken -viimeinen este tuotti ongelmia! Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa (näyttely)uraa...

Turun näyttely tulikin pian. Nana sai olla Nellan kanssa samassa häkissä ja kaverin vierellä olo toi turvaa. Lauantaina Nana sai kovasti kehuja ja arvosteluseteliin sydämen, lisäksi Nana voitti tuomarin parhaan valinnassa hienon cremetabbybirman. Sunnuntaina suklaita oli niin paljon, että nuorista ja pennuista valittiin värin paras. Nana paitsi voitti 3 päivää nuoremman kilpailijansa, myös valittiin värin parhaaksi ja tuomarin parhaaksi! Tuomarin paras -valinnassa se voitti pikkuisen söpön ragdoll-pennun. Ääniä ei tullut paneelissa kumpanakaan päivänä, mutta Nana käyttäytyi todella hienosti! Jännityksellä odotellaan parin viikon päästä olevaa Kuopion näyttelyä!

Kuopion näyttelyssä oli vähän birmoja, vain parikymmentä/päivä. Nana oli molempina päivinä yksin luokassaan, eikä myöskään värin parasta valittu. Molemmilta päiviltä Nana sai EX1:sen, mutta jäi tuomarin parhaan valinnassa niukasti kakkoseksi... ensimmäisenä päivänä voiton vei norjalainen metsäkissa, toisena suloinen nuori ragdoll-pentu. Arvostelut olivat kuitenkin mukavia ja lupaavia. Tämä olikin Nanan viimeinen näyttely pentuluokassa, Nana täyttää puoli vuotta jo tässä kuussa!! Kylläpäs aika rientää!

Nuorten luokkaan & uusi vuosi, 2009 !

Nana täytti joulukuussa puoli vuotta ja vuoden 2009 ensimmäinen näyttely käytiin nuorten luokassa Lahdessa. Molempien päivien saldona oli EX1 ja sunnuntaina Nana oli vielä värinsä paras. Hieno aloitus uudelle vuodelle!

Jyväskylässä ystävänpäivänä. Tänään oli Nanan vuoro jäädä kakkoseksi... vastassa oli kuukauden vanhempi hienonkokoinen ja väreiltään paremmin kehittynyt kilpasisko, joka vei EX1 nimiinsä. Nana sai kuitenkin myös kehuja ja luonteesta oli kirjoitettu "hieno, eloisa luonne".

Nana kävi perheemme ainoana edustajana näyttäytymässä Laihialla maaliskuun alussa. Nana sai muuten kovasti kehuja, mutta suklaaväriä toivottiin lisää -silti Nana oli värin paras =D

Kevään näyttelyistä seuraavat olivat perättäisinä viikonloppuina Turussa ja Helsingissä. Turussa Nana päihitti kolme päivää nuoremman kilpakumppaninsa, mutta Helsingissä osat vaihtuivat ja kilpasisko pesi Nanan molempina päivinä. Nanaa pidettiin kuitenkin oikein lupaavana, mutta kehitykseen pitäisi vielä antaa aikaa... erityisesti värien kehitykseen.

Avoimeen... keväällä 2009

Huhtikuun lopussa käytiin näyttäytymässä Rurokin näyttelyssä Vantaalla. Nana yllätti ihan totaalisesti: paitsi että serti tuli, Nana oli myös tuomarin paras! Sunnuntaina Nana sai myös sertinsä, joten nyt yhtä puuttuu ensimmäisestä tittelistä!

Kesäkuun lopussa oma yhdistyksemme järjesti näyttelyn Siilinjärvellä. Nana lähti mukaan kilpaan molemmille päiville. Lauantaina Nana sai sertinsä ja valmistui näin ensimmäiseen titteliinsä, vaikka "teinityttö vielä olikin...". Värin parhaan valinnassa Nana oli kuitenkin mukana. Sunnuntaiksi Nana nousi seuraavaan luokkaan ja siellä vastassa oli tuttu kilpakumppani, joka vei sertin itselleen... Nanaa harmitti tänään kovasti esiintyminen.

Elokuussa käytiin päivän reissulla Kaapelitehtaalla Surokin näyttelyssä. Nana oli yksin luokassaan ja sai sertinsä. Nana taisi tykästyä tuomariin toden teolla, kun käpertyi hänen kainaloonsa pöydälle eikä olisi tahtonut millään lähteä pois! Värin parhaassa Nanaa vastassa oli upea ykkösluokan kolli, mutta tällä kertaa Nana yllätti voittamalla VP:n! Yllätys oli todella iloinen! Tuomarin parhaan valinnassa käytiin myös, mutta Nanan oli "pienen kokonsa" vuoksi tyytyminen tällä kertaa kakkostilaan komean maine coon-naaraan ollessa tuomarin paras. Muuten tuomari tykkäsi kovasti Nanasta ja piti sitä lupaavana.

Elokuussa lähdettiin näyttelyreissulle Tallinnaan. Nana kilpaili yksin luokassaan ja sai lauantaina sertinsä. Suklaabirmoja oli riittävästi värin parhaan valintaan ja Nana nappasi myös VP:n itselleen! Nana kävi kääntymässä myös tuomarin parhaan valinnassa, mutta kommentilla "baby-face" se käännytettiin kotiin... Sunnuntaina Nana sai kolmannen seiskaluokan sertinsä ja valmistui näin International Championiksi. Tällä kertaa VP:n vei kaunis suklaanaamiopentu ja tuomarin paras -valinnassakin oli kauniimpia kissoja mukana. Hieno reissu! Nana saa nyt kehittyä hetken aikaa ennen seuraavia näyttelyitä!

Oman yhdistyksen näyttelyssä Kuopiossa marraskuun puolivälissä 2009. Birmoja oli näytillä melko vähän ja suklaitakin molempina päivinä vain kaksi. Nana sai sertit molemmilta päiviltä ja yllättipä vielä olemalla molempina päivinä Tuomarin paras! Lauantaina ei ääniä tullut paneelissa, mutta sunnuntaina saimme jännitystä koko rahan edestä! Nana sai kaksi ääntä viidestä, samoin eräs norjalainen metsäkissa. Tasapelitilanteen ratkaisi tuomari valitsemalla Best in Show'ksi norjalaisen metsäkissan! Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana... Nana oli kaikesta huolimatta "Sweet lady".

Vuosi 2010

Vuosi alkoi paukkupakkasilla! Nana lähti perheemme ainoana edustajana Surokin 50-v. juhlanäyttelyyn Wanhaan Satamaan Helsinkiin. Tuomariksi osui sama kuin viimeksi Kuopiossa. Tälläkin kertaa tuomari tykkäsi Nanasta ja kehui erityisesti silmiä! Serti tuli. Tuomarin parhaan valinnassa Nana oli mukana kolmen muun kissan kanssa ja niin vain Nana valittiin TP:ksi! Paneelissakin ääniä tuli sentään yksi kahdeksasta, joten todella huippu aloitus uudelle vuodelle!

Jyväskylän näyttelyssä Killerin raviradalla ystävänpäivänä. Nana oli jälleen perheemme ainoa edustaja. Tällä kertaa hieno "TP-putki" katkesi, mutta onneksi ollaan kuitenkin taas yksi serti lähempänä seuraavaa titteliä. Nana oli "ok and nice".

Maaliskuussa Nana lähti kasvattajansa matkassa tutustumaan Riikalaiseen kissanäyttelytoimintaan! Reissu meni ilmeisen mukavasti. Tuliaisina oli serti molemmilta päiviltä (ja muutamia leluja...). Molempina päivinä tuomarin paras -valinnassa oli mukana kauniimpia kissoja, mutta mukava oli lukea arvostelusetelistä "Sweet lady".

Maaliskuussa lopun Turun näyttelyssä Nana sai kyllä sertinsä, mutta väriä toivottiin kovasti lisää. Siitä huolimatta "Sweet" ja yhtä sertiä vaille GIC! Vajaa kuukautta myöhemmin käytiin näyttäytymässä messukeskuksessa Helsingissä ja sieltä Nana sai tämän luokan viimeisen sertinsä ja valmistui näin GIC:ksi saatesanoilla "väriä, väriä, väriä..." . Nyt onkin hyvä vetää vähän henkeä ja taukoilla kesän viettoon!

Näyttelyyn pitkästä, pitkästä aikaa -kastraattikerholaisena, v. 2011

Nana lähti edustamaan pitkästä, pitkästä aikaa näyttelyyn. Tämä oli ensimmäinen kerta kastraattiluokassa. Päivä sujui yli odotusten, sillä Nana oli värin paras ja tuomarin paras! Ääniä ei toki paneelissa huonon maskivärin ja vielä melko lyhyen turkin omaavalle birma-ladylle tullut komeimpien aikuisten kissojen rinnalla, mutta mukavaa silti: "An attractive lady"  ;-)  Tosin Nanan käytöstavat olivat hieman pitkän tauon jälkeen hukassa =(

Heti seuraavana viikonloppuna Nana lähti tyttärensä Atomin kanssa näyttelyreissulle Turkuun. Molemmilla oli erittäin onnistunut reissu ja Nana tienasi toisen 10-luokan sertinsä. Tuomarin parhaan valinnassa oli Nanan lisäksi norjalainen metsäkissa ja siperiankissa, mutta Nana ylsi TP:ksi! "Herttainen lady" käyttäytyi paneelissa tällä kertaa hyvin ja sai kahdeksasta tuomariäänestä kaksi (joka ei kuitenkaan voittoon asti riittänyt)! Hieno reissu ja Nana sai kovasti kehuja: "Upea pään muoto & profiili. Erinomaisessa kunnossa!"

v. 2012

Vuosi 2012 alkoi Nanan osalta Turussa. Nana valmistautui jo kesän tuloon ja "talviturkin" heittoon... Nana oli melkein bikinikuntoinen, mutta sen lisäksi palautetta tuli myös muutamista muistakin asioista. 10-luokan viimeinen serti kuitenkin tuli ja Nana valmistui kastraattiuransa ensimmäiseen titteliin. Kierros jatkuu kuukauden päästä -mahdollisesti täydessä kesäturkissa =(

Keväisen sateisessa ja viileässä Kuopiossa huhtikuussa! Nanalla oli mukava viikonloppu ja turkkiakin oli vielä jäljellä -tosin sunnuntaina TP-valinnassa jatkoi paremmalla turkilla ja silmillä toinen suklaanaamionaaras... lauantaina Nana sen sijaan oli parempi ja ylsi TP:ksi. Ääniä ei paneelissa tullut ja Nanaakin näytti pelottavan aika lailla. Vielä yksi serti puuttuu seuraavasta tittelistä.

Toukokuussa käytiin keväisessä Tallinnassa näyttelyreissulla. Nanan reissu meni todella hyvin! Molemmilta päiviltä Nana sai sertit ja valmistui lauantaina IP:ksi. Molempina päivinä Nana ylsi myös tuomarin parhaaksi. Lauantaina näyttelyn yhteydessä oli Birma-Special, johon siihenkin Nana pääsi mukaan. Special oli birmojen "oma paneeli", ja siinä Nana sai yhden äänen voittajan viedessä loput kolme. Hienosti meni! "Nice neuter, Ex condition".

 

Nana oli mukana Turun näyttelyssä marraskuun lopussa. Nanalla oli oikein onnistunut reissu! Sertin lisäksi Nana oli kolmen kissan joukosta tuomarin paras. Paneelissa ei kylläkään ääniä tullut, mutta arvostelu oli varsin mukava: "ex size and muscles", "active, talking lady".

 

Vuoden viimeinen näyttely juuri uuden vuoden aaton alla, Helsingissä. Nanalla oli hieno päivä: sertin lisäksi Nana oli Tuomarin paras! Paneelissa ei ääniä Nanalle riittänyt. Arvostelu oli hyvä =)  Ensi vuonna näyttelyura jatkunee rauhalliseen tahtiin.

 

Uusi vuosi, v. 2013

 

Jälleen vaihtui vuosi uuteen! Nana oli Atomi-tyttärensä kanssa vuoden ensimmäisessä näyttelyssä Lahdessa. Nanan vuosi lähti käyntiin todella hienosti! Paitsi että Nana voitti sertikilvassa kolme päivää nuoremman kilpakumppaninsa tasaisemmilla sukillaan ja paremmalla turkillaan,  se oli myös tuomarin paras! "Lovely temper female" ei saanut paneelissa yhtään ääntä, mutta käyttäytyi oikein mallikelpoisesti.

 

Nanan tämän vuoden toinen ja viimeinen näyttely oli Kirkkonummella joulukuun viimeisenä viikonloppuna. Serti tuli ja kovasti Nana sai kehuja. TP-valinnassa oli vastassa tällä kertaa niin kova kilpailija, että Nana jäi kakkoseksi. Eipä harmita, Nana antoi yllättävän kovan vastuksen moninkertaiselle BIS-kissalle =)

 

Näyttelyura jatkunee ensi vuoden puolella hieman tiiviimmässä tahdissa.

 

Vuosi 2014

 

Nanan näyttelyvuosi lähti hienosti liikkeelle Lahdesta, jossa Nana ylsi Tuomarin parhaaksi! Arvostelu oli hyvä ja päivä kaikin puolin onnistunut. "Nice temperament + Sweet Lady".

 

Jyväskylän näyttelyssä Nana sai oikein hyvät arvostelut ja ylsipä vielä tuomarin parhaaksikin! Paneelissa Nana sai yhden äänen voittajan viedessä kolme. Erittäin hyvin siis =)

 

Nana kävi maaliskuun lopussa kahden päivän vierailulla CFA-näyttelyssä Riihimäellä. Koko näyttelyssä oli kuusi tuomaria ja kuusi kehää eli kolme molempina päivinä. Nanalla meni oikein huippuhienosti ja se ylsi finaaliin kolmella tuomarilla! Sijoitukset olivat kahdesti kymmenes ja kerran yhdeksäs sekä kerran toiseksi paras pitkäkarvakastraatti-premior. Oikein mukava uran aloitus (?) siis tälläkin näyttelyrintamalla...ehkä lisää seuraa jossakin sopivassa vaiheessa.

 

Seuraavana viikonloppuna palattiin Fife-näyttelyiden pariin ja Turkuun. Nana sai viimeisen kuutosluokan sertinsä ja valmistui näin Grand International Premioriksi. Tuomarin paras-valinnassa oli vastassa kaksi kissaa ja Nana ylsi parhaimmaksi. Paneelissa sitten varsinainen yllätys (ainakin omistajalle!) koettiin! Paneelissa oli viisi kissaa, joista kolme sai yhden tuomariäänen. Loput kaksi ääntä menivät Nanalle =) Olipas tosiaan yllätys!

 

Äitienpäiväviikonloppuna Nana edusti sunnuntaina Tampereella, kotinäyttelyssä, jossa oli birmojen Breed Bis. Tuloksena nelosluokan serti ja värin paras. Tuomarin paras -valinnassa Nana jäi kakkoseksi suklaakilppari-birmalle, josta sittemmin tulikin näyttelyn BIS. "Charming Lady" oli tänään harmittavan huonotuulinen =( Ehkäpä nyt onkin Loma tarpeen =)

 

Kesäisellä näyttelyreissulla Siilinjärvellä olikin oikein yllätysten päivä! Lauantaina Nana sai toisen 4-luokan sertinsä ja TP-valinnassa voitti Sinni-kasvattimme (Rais-Kis Cinnamon). Paneelissa oli neljä kissaa, joista Nana sai kolme ääntä neljästä eli valittiin Best In Show'ksi! Enpäs todellakaan osannut tällaista tulosta odottaa!!! Sunnuntainakin Nana valittiin tuomarin parhaaksi. Jälleen se voitti Sinnin ja nyt valinnassa oli mukana myös upea maine coon. Paneelissa Nana ei saanut yhtään ääntä. Mutta on kyllä ollut mielettömän hieno tämä vuosi! Nyt Nana saa huilata, nauttia kesästä ja syksymmällä katsotaan, mennäänkö vielä tänä vuonna johonkin näyttelyyn.

 

Lokakuu ja maailmannäyttely Prahassa. Nanan kanssa reissussa. Nanalla meni ihan mielettömän hienosti! Se sai sertinsä ja hyvät arvostelut. Värin parhaan vei ranskalainen kastraattiuros, mutta tuomarin parhaan valinnassa Nana vei voiton! Vastassa oli lilanaamiobirma sekä siperiankissa. Enpä olisi uskonut Nanan voittoon! Seuraavan päivän paneelissa jännitti ihan hirvittävästi! Kastraattinaaraita oli 13 ja meteli ja häly aivan suunnaton. Hienosti Nana paneelissa käyttäytyi. Ääniä ei kovassa joukossa tullut, mutta kyllä ylpeä saa olla näin hienosta menestyksestä! Ja erityisesti näin hienosta kissasta!

 

Pari viikkoa myöhemmin Nana kävi Espoon Dipolissa näyttelyssä, jossa se sai sertinsä. Arvostelutkin olivat oikein hyvät, mutta tällä kertaa kaikki birmat oli jaettu samalle tuomarille ja niin monesti aiemminkin voittanut sininaamiobirma vei tälläkin kertaa tuomarin parhaan ja jatkoi paneeliin. Yleisvaikutelma Nanasta: "Excellent attitude and type, aristocratic, pleasure to judge". Tämä vuosi lieneekin sitten tässä näyttelyiden osalta. Ensi vuonna Supreme-tittelin metsästys jatkunee.

 

Vuosi 2015

 

Nanan kahdeksas näyttelyvuosi alkoi Tampereelta ja hienoin tuloksin: tuomarin paras! Tämän vuoden tavoitteena on puuttuvat sertit ja Supreme-titteli. Nana saavuttaa tänä vuonna myös veteraani-iän, joten ehkäpä jossakin kohtaa Nana käy piipahtamassa myös veteraaniluokissa.

 

Nana täytti kesäkuussa 2015 seitsemän vuotta ja pääsi Siilinjärvellä kuukautta myöhemmin ensimmäiseen veteraaniluokkaansa, joka sitten menikin yli odotusten: Best in show-veteran =) Näyttely meni muutenkin Nanan osalta oikein hyvin. Lauantaina Nana oli myös normaaliarvostelussa tuomarin paras. "Very lovely and beautiful girl".

 

Pari viikkoa myöhemmin Hämeenlinnassa Nana ylsi molempina päivinä tuomarin parhaaksi ja molempina päivinä myös jäi kakkoseksi paneelissa: lauantaina yhden äänen tappiolla =( Veteraaneissakin Nana jäi tänä viikonloppuna molempina päivinä naaraiden kakkoseksi. Arvostelut olivat kuitenkin kauttaaltaan oikein positiivisia =)

 

Syyskuun alussa Pirkanmaan rotukissayhdistyksen kahden sertin näyttely -ensimmäistä kertaa Suomessa =) Nana sai ensimmäisessä näyttelyssä viimeisen 4-luokan sertin ja valmistui näin Supreme Premioriksi! Nana myös ylsi tuomarin parhaaksi =) Toisessa näyttelyssä samaisena päivänä Nana sai jälleen hyvän arvostelun, mutta jäi nyt kakkoseksi TP-valinnassa edellisessä näyttelyssä voittamalleen kilpakumppanille. Veteraaneissa suunta näyttää olevan alamäkeen... =/ Mutta nyt on Nana valmistunut korkeimpaan titteliinsä =) =) Tässä kohtaa lienee paikallaan kiittää tuhannesti Nanan kasvattajaa, Tia Lehtosta (FI*Touchant) tästä ihanasta Diivasta ;-)

 

Nanan näyttelyvuosi huipentui maailmannäyttelyyn lokakuun lopussa Ruotsin Malmössä. Näyttelyyn oli ilmoittautunut liki 2000 kissaa, joista noin 900 oli kakkoskategoriaa! Nana sai oikein hyvän arvostelun ja suureksi yllätykseksemme valittiin vielä tuomarin parhaaksi! Paneelissa oli 16 upeaa kastraattinaarasta. Ääniä ei Nanalle tullut, mutta oli kyllä todella hieno saavutus ja vuoden lopetus päästä paneeliin näin suuressa näyttelyssä!

 

Ensi vuonna tulee voimaan uusi kategoriajako, kun birmat siirtyvät ykköskategoriaan. Saapa nähdä, mitä ensi vuosi tuo tullessaan!

 

Vuosi 2016

 

Uusi vuosi, uudet kujeet ja siis uusi kategoriajako, jossa birmat ovat nyt kategoriassa I. Samaiseen kategoriaan kuuluvat myös persialaiset ja exoticit sekä ragdollit ja turkkilaiset vanit. Nanan ensimmäinen uuden kategoriajaon mukainen näyttely oli Porissa ja ihan mukavasti siellä menikin. "Supercharming LADY who knows how to present herself" selviytyi tuomarin parhaaksi, mutta paneelissa jäi kakkoseksi. Veteraaneissa tuli niinikään hopeatila naaraissa.

 

Leppävirralla Nana ylsi sunnuntaina parhaimmaksi veteraaniksi. Hieno juttu!

 

Nana kävi vielä heinäkuussa näyttäytymässä parissa veteraaniluokassa. Kilpailu oli molemmissa hurjan kova ja Jämsässä Nana jäi kisan hännille. Helsingissä sen sijaan Nana yllätti voittamalla monta hyvää birmaa! Loppusijoitus oli kakkonen. Loppuvuotta kohden kilpailu vaan kiristyy ja Nana vetäytyy toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi eläkkeelle näyttelytouhuista =)

 

Vuosi 2017

 

Uusi vuosi aloitettiin ilmoittamalla Nana muutamaan näyttelyyn ja veteraaniluokissahan meni varsin mallikkaasti! Kenties Nana tulee jokusen kerran vuoden mittaan näyttelyissä piipahtamaan jatkossakin.

 

Nana lähti mukaan Baltic Winner -näyttelyyn Liettuaan ja sieltä se varsinainen jättipotti pamahti! Nana voitti äänin 2-3 paneelissa viime vuotista kastraattinaaraiden voittajaa vastaan ja sai näin Baltic Winner -tittelin! Huh-huh!

 

Päivämäärä Luokka Tulos Tuomari
4.10.2008 Tampere 12- pennut EX1 Lena Nordström (SE)
5.10.2008 Tampere 12- pennut EX1 Anne Paloluoma-Sundholm (FI)
11.10.2008 Helsinki 12- pennut EX1 Ina van Berkum (NL)
12.10.2008 Helsinki 12- pennut EX1, NOM John Rudolph (NL)
22.11.2008 Turku 12- pennut EX1, NOM Aase Nissen (DK)
23.11.2008 Turku 12- pennut EX1, BIV, NOM Anne Paloluoma-Sundholm (FI)
6.12.2008 Kuopio 12- pennut EX1 Charles Spijker (NL)
7.12.2008 Kuopio 12- pennut EX1 Pia Nyman (FI)
ISROK vuoden nuori 2008 -kilpailun 8. sija  ja Pyhä Birman Kissa ry:n vuoden nuori 2008 -kilpailun 6. sija
24.1.2009 Lahti 11- nuoret EX1 Miriam Gasbarri (IT)
25.1.2009 Lahti 11- nuoret EX1, BIV Britt-Marie Johansson (SE)
14.2.2009 Jyväskylä 11- nuoret EX2 Tellervo Kass (FI)
8.3.2009 Laihia 11- nuoret EX1, BIV Geir Edwardsen (N)
28.3.2009 Turku 11- nuoret EX1 Henry Hornell (N)
4.4.2009 Helsinki 11- nuoret EX2 Kristiina Rautio (FI)
5.4.2009 Helsinki 11- nuoret EX2 Pia Nyman (FI)
25.4.2009 Vantaa 9- avoin CAC, NOM Tellervo Kass (FI)
26.4.2009 Vantaa 9- avoin CAC Flavia Capra (IT)
27.6.2009 Siilinjärvi 9- avoin CAC, CH Beverly Elian (RO)
28.6.2009 Siilinjärvi 7- Champion EX2 - Robert Lubrano (FR)
2.8.2009 Helsinki 7- Champion CACIB, BIV Karl-Kristian Gulsett (N)
15.8.2009 Tallinna, Viro 7- Champion CACIB, BIV-tot. Tellervo Kass (FI)
16.8.2009 Tallinna, Viro 7- Champion CACIB, IC Olga Komissarova (EE)
14.11.2009 Kuopio 5- International Champion CAGCIB, NOM Anette Engvall (SE)
15.11.2009 Kuopio 5- International Champion CAGCIB, NOM Charles Spijker (NL)
ISROK vuoden aikuinen 2009 -kilpailun 11. sija  ja Pyhä Birman Kissa ry:n vuoden aikuinen 2009 -kilpailun 7. sija
10.1.2010 Helsinki 5- International Champion CAGCIB, NOM Charles Spijker (NL)
14.2.2010 Jyväskylä 5- International Champion CAGCIB Marie Rihova (CZ)
6.3.2010 Riika, Latvia 5- International Champion CAGCIB Stephane Bernard (FR)
7.3.2010 Riika, Latvia 5- International Champion CAGCIB Lee Selassa (NL)
27.3.2010 Turku 5- International Champion CAGCIB Aase Nissen (DK)
25.4.2010 Helsinki 5- International Champion CAGCIB, GIC Tellervo Kass (FI)
20.11.2011 Vantaa 10- Kastraatit CAP, BIV, NOM Bette Lind (DK)
26.11.2011 Turku 10- Kastraatit CAP, NOM Pia Nyman (FI)
17.3.2012 Turku 10- Kastraatit CAP, PR Elena Zagorskaya (RU)
14.4.2012 Kuopio 8- Premior CAPIB, NOM Satu Hämäläinen (FI)
15.4.2012 Kuopio 8- Premior CAPIB John Rudolph (NL)
5.5.2012 Tallinna/Viro 8- Premior CAPIB, IP, NOM Fabio Brambilla (IT)
6.5.2012 Tallinna/Viro 6- International Premior CAGPIB, NOM Aase Nissen (DK)
25.11.2012 Turku 6- International Premior CAGPIB, NOM Sirpa Lindelöf (SE)
30.12.2012 Helsinki 6- International Premior CAGPIB, NOM Bjarne Wikström (FI)
PIROK vuoden kastraatti 2012 -kilpailun 7. sija, ISROK vuoden kastraatti 2012 -kilpailun III
20.1.2013 Lahti 6- International Premior CAGPIB, NOM Isabelle Maillard Chiavuzzo (CH)
29.12.2013 Kirkkonummi 6- International Premior CAGPIB Bjarne Wikström (FI)
25.1.2014 Lahti 6- International Premior CAGPIB, NOM Boris Lupan (RU)
16.2.2014 Jyväskylä 6- International Premior CAGPIB, NOM Sarah Johnson (GB)
5.4.2014 Turku 6- International Premior CAGPIB, GIP, NOM, BIS Bjarne Wikström (FI)
11.5.2014 Tampere 4- Grand International Premior CAPS, BIV Linda Sviksa (LV)
12.7.2014 Siilinjärvi 4- Grand International Premior CAPS, NOM, BIS Charles Spijker (NL)
13.7.2014 Siilinjärvi 4- Grand International Premior CAPS, NOM Margarita Grigorieva (RUS)
25-26.10.2014 Praha, Tsekki, World Winner 4- Grand International Premior CAPS, NOM Laura Burani (IT)
8.11.2014 Espoo 4- Grand International Premior CAPS Minna Krogh (DK)

Pirok vuoden kastraatti -kilpailun III, Kissaliiton vuoden kastraattinaaras-kilvassa 8. sija =)

Isrokin vuoden kastraattinaaras II

10.5.2015 Tampere 4- Grand International Premior CAPS, NOM Lena Björkander (SE)
11.7.2015 Siilinjärvi 4- Grand International Premior CAPS, NOM Vera Vasilieva (RU)
12.7.2015 Siilinjärvi 4- Grand International Premior CAPS Ludmila Khaled (CZ)
25.7.2015 Hämeenlinna 4- Grand International Premior CAPS, NOM Bjarne Wikström (FI)
26.7.2015 Hämeenlinna 4- Grand International Premior CAPS, NOM Glenn Sjöbom (S)
5.9.2015 Sastamala näyttely 1/2 4- Grand International Premior CAPS, SP, NOM Mira Fonsen (FI)
5.9.2015 Sastamala näyttely 2/2 2- Supreme Premior KM Nico Padovano (IT)
24-25.10.2015 Malmö/ Ruotsi World Winner 2- Supreme Premior KM, NOM Sarah Johnson (GB)
       
6.2.2106 Pori 2- Supreme Premior KM, NOM Linda Sviksa (LV)
18.6.2016 Leppävirta 2- Supreme Premior KM Steven Jones (N)
19.6.2016 Leppävirta 2- Supreme Premior KM Mikael Edström (S)
8.4.2017 Turku 2- Supreme Premior KM Stephe Bruin (NL)
9.4.2017 Turku 2- Supreme Premior KM Elena Zagorskaya (RU)
22.4.2017 Helsinki 2- Supreme Premior KM Tellervo Kass (FI)
23.4.2017 Helsinki 2- Supreme Premior KM Leena Nordström (FI)
20.5.2017 Tampere 2- Supreme Premior KM Alexandro Ghibaudo (IT)
21.5.2017 Tampere 2- Supreme Premior KM, NOM Mikael Edström (S)
10-11.6.2017 Baltic Winner, Klaipeda, Liettua 2- Supreme Premior KM, NOM, BIS Glenn Sjöbom (S)
17.6.2017 Savonlinna 2- Supreme Premior KM, NOM, BIS Vera Vasilieva (RU)
18.6.2017 Savonlinna 2- Supreme Premior KM, NOM, BIS Elena Noskova (RU)
9.6.2017 Jämsä 2- Supreme Premior KM Mats Askett (SE)
14.10.2017 Hartola 2- Supreme Premior KM Tellervo Kass (FI)
15.10.2017 Hartola 2- Supreme Premior KM Marjatta Koskenkangas (FI)
19.11.2017 Tallinna, Viro 2- Supreme Premior KM, NOM Luigi Comorio (IT)
2.12.2017 Kuopio 2- Supreme Premior KM Nico Padovano (IT)
3.12.2017 Kuopio 2- Supreme Premior KM Tellervo Kass (FI)
22.4.2018 Helsinki 2- Supreme Premior KM Aina Hauge (NO)
16.6.2018 Skellefteå, Ruotsi 2- Supreme Premior KM, NOM, BIS Thea Friscovec (CH)
17.6.2018 Skellefteå, Ruotsi 2- Supreme Premior KM, NOM, BIS Fabio Brambilla (IT)
       
       
Veteraani      
11.7.2015 Siilinjärvi veteraani 1 NOM BIS Tellervo Kass (FI)
12.7.2015 Siilinjärvi veteraani 1 NOM Jurgita Gustaitiene (LT)
25.7.2015 Hämeenlinna veteraani 2. Miquel Angel Sierra Bernal (MX)
6.7.2015 Hämeenlinna veteraani 2. Eric Reijers (CZ)
5.9.2015 Sastamala näyttely veteraani 3. Alessandro Ghibaudo (IT)
6.2.2016 Pori veteraani 2. Vladimir Isakov (BY)
18.6.2016 Leppävirta veteraani 2. Steven Jones (N)
19.6.2016 Leppävirta veteraani 1 NOM BIS Gerardo Fraga y Guzman (ES)
17.7.2016 Jämsä veteraani 4. Marjatta Koskenkangas (FI)
24.7.2016 Helsinki veteraani 2. Caroline Stoa (NO)
8.4.2017 Turku veteraani 1 NOM BIS Charles Spijker (NL)
9.4.2017 Turku veteraani 2. Steven Jones (N)
22.4.2017 Helsinki veteraani 1 NOM BIS Kristiina Rautio (FI)
23.4.2017 Helsinki veteraani 2. Tellervo Kass (FI)
20.5.2017 Tampere veteraani 4. Mira Fonsen (FI)
21.5.2017 Tampere veteraani 1 NOM BIS Glenn Sjöbom (S)
17.6.2017 Savonlinna veteraani 1 NOM Elena Zagorskaya (RU)
18.6.2017 Savonlinna veteraani 1 NOM BIS Vladimir Isakov (BY)
9.6.2017 Jämsä veteraani 2. Helene Reiter (DE)
14.10.2017 Hartola veteraani 1 NOM Mira Fonsén (FI)
15.10.2017 Hartola veteraani 2. Minna Krogh (DK)
2.12.2017 Kuopio veteraani 1 NOM BIS Jorge Fernández Gonzáles-Redondo (ES)
3.12.2017 Kuopio veteraani 2. Nico Padovano (IT)
22.4.2018 Helsinki veteraani 2. Joëlle Monney Pillonel (CH)

 

Copyright Minna Raiski minna.raiski (ät) gmail.com

www.raiskis.net