FIN* Rais-Kis

Etusivu

Kissat

Näyttelyt

Galleria

Pennut

Pentueet

Me

Linkit

Blogi

Nana

Nana, suklaanaamio pyhä birma naaras, oikealta nimeltään Fin* Touchant Kief d'Amour, on syntynyt juhannuksena 2008 kilpikonnanaamionaaras Vilman (Fin* Touchant Haute Couture) ja lilatabbynaamiokolli Neron (Fin* Jadinell N'Itch Navar) lemmen tuloksena. Nanalla on kaksi sisarusta: sininaamiokolli Sulo (Fin* Touchant Kir Royal) ja cremetabbynaamiokolli Tomu (Fin* Touchant Kirch de la Vie).

Nana on temperamenttinen, omanarvonsa tunteva nuori lady, oikea pikku diiva! Erään tuomarin sanoin "a little bitch"... Nanalla on 100 dB lempeä turbomoottori, joka kiihtyy nollasta sataan sekunnin sadasosissa... ja usein!! Tämä neiti kehrää jotta kuuluu!!!

Nana on kaunis nuori kissa, jonka kanssa on tarkoitus käydä ainakin jonkin verran näyttelyssä. Toivon mukaan saamme myöhemmin seurata pikkuisten temperamenttisten pikku-Nanojen kasvua...

Nana 1-v.

Nana tuli kesällä vuoden ikään. Kovasti Nana on vuodessa kehittynyt, tosin kevään jatkuvat juoksut hidastivat kasvua ja värien kehittymistä. Nana on kuitenkin mukavan kokoinen nuori kissa. Suurimmat särmät ovat hioutuneet ja Nanasta on kehittynyt varsinainen kullannuppu! Nana tulee aamulla herätyskellon soitua sänkyyn kehräämään ja tassuttamaan. Tästä juontuukin lempinimi "Vekkari"... Hurinamoottori käy yhä tasaisen täysillä! Ja nariseva ääni on tavaramerkki, jos ruoan saanti viipyy tai halipula iskee... persoonallinen ja rakastettava lady!

 

Kesä 2011

Nanan siitosura päättyi ennenaikaisesti kesäkuussa 2011 kohtutulehduksen seurauksena. Nana viettää nyt eläkepäiviä ja ehkä tulee joskus vierailemaan näyttelyssä kastraattiluokassa.

 

Nanalla ehti olla vain yksi pentue, Rais-Kis A-pentue.

    

Nana syksyllä 2014

Synt. 19.6.2008

Sukutaulu

Veriryhmä: A

Felv & Fiv negat. 5.5.2011

PKD negat. (dna-testi) 1.11.2009, PKD-ultraus neg. 19.5.2010

HCM/RCM negat., ultraus 6.4.2010 & 16.5.2011

Sienitesti: negat. 8.2.2013

 

Copyright Minna Raiski minna.raiski (ät) gmail.com

www.raiskis.net