FIN* Rais-Kis

Etusivu

Kissat

Näyttelyt

Galleria

Pennut

Pentueet

Me

Linkit

Blogi

Gilda

Gilda (FI*Rais-Kis Gilda) jäi ainoaksi pennuksi Vinkan toisesta pentueesta. Gilda on energinen ja reipas kilpikonnanaamiotyttönen, joka jatkanee tulevaisuudessa kasvatuksessamme. Gilda on mukavan kokoinen ja varsin suloinen, kehräävä tytönveijari =) Gilda asuu sijoituksessa Turussa kaverinaan kaksi pupua.

 

--> Gilda lähti 16.1.2015 sateenkaarisillalle. Aivan liian nuorena lähti tämä suloinen tytönveijari =(

 

--> 14.2.2015 Gildan sairastumisen taustalla oli sairaus nimeltä myeloproliferatiivinen syndrooma (joka myöhemmässä vaiheessa voi johtaa leukemiaan).

  

          Gilda n. 12 viikon iässä ja noin 8 kuukauden ikäisenä

 

10.11.2013 - 16.1.2015

Sukutaulu

Terveystiedot

 

Gildan näyttelypäivitys

 

Gilda kävi ensimmäistä kertaa näyttelyssä maaliskuussa Salossa. Myös Hera oli mukana ja yhdessä tytöt jakoivat näyttelyhäkin. Gilda sai varsin mukavan arvostelun, vaikkakin hävisi muutaman päivän nuoremmalle kilpailijalleen. Kunto: "Prima" ja yleisvaikutelma: "Sievä leikkisä neiti".

 

Gilda oli mukana Siilinjärven näyttelyssä heinäkuun puolivälissä. Gilda oli ainoa luokassaan ja sai ihan mukavat arvostelut. Hieman sanomista tuli kapeasta päästä ja suurista korvista, mutta TP-valinnassakin Gilda kävi molempina päivinä. "Very sweet and promising girl".

 

Päivämäärä Luokka Tulos Tuomari
22.3.2014 Salo 12- pennut EX2 Mira Fonsen (FI)
12.7.2014 Siilinjärvi 11- nuoret EX1 Margarita Grigorieva (RUS)
13.7.2014 Siilinjärvi 11- nuoret EX1 Arina Kozyr (RUS)

 

Copyright Minna Raiski minna.raiski (ät) gmail.com

www.raiskis.net