FIN* Rais-Kis

Etusivu

Kissat

Näyttelyt

Galleria

Pennut

Pentueet

Me

Linkit

Blogi

Vinka

Vinka (FI*Rais-Kis Bumblebee) on ruskeatabbynaamio naaras, Nellan ensimmäisestä pentueesta. Herttainen ja vilkas neiti on tehnyt kissalaamme kaksi pentuetta: Rais-Kis F- ja G-pentueet.

 

Vinka asuu Susannen luona Diosas -kissalassa. Nähtäväksi jää, vieläkö kuulemme Vinkasta siitosrintamalla =)

 

Susannelle oikein isot kiitokset hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä!

 

   

Kuin äiti ja tytär =)  Vinka n. 3 kk                          Vinka n. 10 kk, kuva Tessa

 

Synt. 31.10.2010

Sukutaulu

Veriryhmä: A

Felv & Fiv negat. 10.7.2013

HCM/RCM negat., ultraus 23.5.2012

PKD-negat., ultraus 23.5.2012

Sienitesti: negat. 28.3.2013

 

Vinkan näyttelypäivitys

 

Vinka kävi ensimmäistä kertaa elämässään tutustumassa kissanäyttelyyn Kirkkonummella maaliskuun puolivälissä. Vinka oli venähtänyt ja oli pelkkää korvaa: arvostelusetelissäkin luki korvien kohdalla XXL ;-)    Kivan arvostelun Vinka silti sai ja näyttely meni muutenkin mukavasti.

 

Vinka oli mukana Tampereen näyttelyssä toisena päivänä. Vinka oli aivan ihana, vaikka hälinä vähän jännittikin. Vinkaa pidettiin kivan kokoisena ja väritystä hienona. Vinka tarvitsee vielä kuitenkin aikaa kehittyäkseen... soma tyttö ja ihana luonne =)

 

Vinka ja Atomi olivat Hyvinkään näyttelyssä samalla tuomarilla. Vinkalla oli aivan super-hienot silmät, mutta muuten oli kaikenlaista pientä huomautettavaa... Vinka tulee mukaan vielä Kuopion näyttelyyn nuorten luokkaan, sitten onkin edessä joskus syksyllä avoin luokka ja toivon mukaan naimalupa.

 

Kesäviikonloppu Kuopiossa! Vinka oli viimeistä kertaa nuorten luokassa ja sai molemmilta päiviltä mukavat arvostelut, vaikkakin tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen. Vinkaa pidettiin hyvän kokoisena ja turkki & silmät saivat kehuja molempina päivinä. Lauantaina Vinka kävi vierailemassa TP-valinnassakin! Vinka saa nyt nauttia kesästä ja kasvaa & kehittyä. Syksyllä sitten avoimeen luokkaan =)

 

Syksy 2011 -Naimalupa Vinkalle =)

 

Vinka täytti muutamaa päivää ennen Tampereen kissanäyttelyä 10 kuukautta ja pääsi osallistumaan näyttelyssä avoimeen luokkaan. Vinka ja Atomi olivat edelleen hyvät ystävykset ja asustelivat samassa näyttelyhäkissä. Vinka oli kovasti kehittynyt sitten Kuopion näyttelyn, painokin oli noussut mukavasti 3,3 kg:aan! Hyvät arvostelut Vinka sai, vaikka tarvitseekin vielä aikaa kehittyäkseen, "Sweet Girl" =)

 

Vinka oli mukana Jyväskylässä lokakuussa 2011. Tällä kertaa Vinkasta ei oikein muuta hyvää löytynytkään kuin "ex show presentation"... Vikaa oli niin kropassa, liian pitkissä jaloissa kuin turkin pituudessakin... No, olivat silmät sentään hyvän väriset, samoin turkin laatu ja luonne. Serti jäi kuitenkin saamatta. Vinka jää nyt kasvamaan ja mahdollisesti odottelemaan sulhoa ensi vuoden puolella =)

 

 

Päivämäärä Luokka Tulos Tuomari
13.3.2011 Kirkkonummi 12- pennut EX1 Sebastian Pruchniak (PL)
14.5.2011 Tampere 11- nuoret EX1 Lena Nordström (S)
12.6.2011 Hyvinkää 11- nuoret EX1 Marc Crastucci (FR)
18.6.2011 Siilinjärvi 11- nuoret EX1 Olga Komissarova (EE)
19.6.2011 Siilinjärvi 11- nuoret EX1 Alessandro Di Chio (IT)
4.9.2011 Tampere 9- avoin EX1, CAC Marino Koot (NL)
9.10.2011 Jyväskylä 9- avoin EX1, - Martti Peltonen (SE)
       

 

Copyright Minna Raiski minna.raiski (ät) gmail.com

www.raiskis.net